novy blog

6. dubna 2008 v 16:57 | kacka
Lidicky tady ten blog budu asi tak zhruba za tyden rusit tak jestli chceste se mrknete TADY
 

RUSIM BLOG

2. dubna 2008 v 19:36 | kacka
ASI BUDU RUSIT BLOG !!!!! NEMAM NA NEJ MOC CASU A KDYZ MAM TAK VAM SE TADY ASI NELIBI

Ceny za bleskovku pro vás

31. března 2008 v 14:29 | kacka |  Ceny za Bleskovky
pro Dominiku:
img377/1849/prodominikuks8.png
pro Leny:
img377/9109/prolenyhs1.png
pro Lucy Malfoy:
img377/6662/prolucymalfoyqj0.png
pro Mautí:
img529/1649/promautks0.png
pro Monču:
img512/5500/promonuud9.png
pro Mrs.Natal-Qa 3:
img512/705/promrsrp4.png
pro Teruš:
img337/3521/proterupt9.png
 


Bleskovaka 7

29. března 2008 v 21:10 | kacka |  Bleskovky
Bleskovka
1) čauky
2) jsi holka nebo kluk?
3) mas rada olsenky?
4) libbi se ti muj blog?
5) co by si tady zmenila nebo pridala?
6) Mary-Kate nebo Ashley?
7) co chces na diplom?
8) ahojíííík a diky ze si prisla a zučasnila se
!!!!!!!!!!! Pro 10 nejrychlejčích !!!!!!!!!

Olsenky-prosbaaa

29. března 2008 v 11:52 | kacka |  Moje kecy
Lidičky prosím kdo ma nejake plakaty s olsenkama a byl by ochotny je za neco vymenit tak prosím napiste nebo kdo ma i s olsenkama nejake vystřižky,články,dvd,časopisy ploste co koliv tak plosím napiste budu moc rada dekuju

Komu se víc podobáš?

29. března 2008 v 11:51 | kacka |  Testy Olsenek
Test: podobáš se víc Mary-Kate nebo Ashley???
Za každou odpověd si zapiš písmeno-A nebo B a na konci se dozvíš výsledek☺
1)Jaké jídlo máš radši?
pizzu
špagety
2)Jaké zvíře se ti víc líbí?
kůň-
pes-
3)jaké dvě barvy se ti víc líbí?
kaštanově hňedá a modrá-A
purpurová a žlutá-B
4) co máš radši?
jízdu na koni-A
tanec-B
5) jakou máš barvu vlasů?
tmavě hnědou,černou nebo červenou-A
světle hnědou nebo blond-B
Výsledky ☺ ☻ ♥ ♠ ♣ ♦ ○ • ☺ ☻ ♥ ♠ ♣ ♦ ☺ ☻
nejvíc odpovědí A- Mary-Kate
nejvíc odpovědí B- Ashley

Jak dobře znáš olsenky?

29. března 2008 v 11:50 | kacka |  Testy Olsenek
Zjisti si jak dobře olsenky znáš:
1) Kdy se Olsenky narodily?
a) v neděli 15.6. 1985
b) v sobotu 13.6.1986
c) v pátek 13.6. 1986
d) v pátek13.5. 1986
2) Jak se jmenova první seriál, který holky natočily ?
a) Jedeme k babičce
b) Plný dům
c) Dvě z jednoho těsta
d) Sestry na útěku
3)Kterou rukou Olsenky píší?
a) MK pravou, Ash levou
b)MK levou, Ash pravou
c)obě levou
d) obě pravou
4) Které ze sester přebrala v roce 2004 Paris Hilton kluka?
a) Mary-Kate
b) Ashley
c) Ashley, ale nepřebrala jí ho Paris Hilton, ale Pink
d) ani jedné
5) Kolik filmů Olsenky natočily?
a) 16
b) 15
c) 14
d) 13
6)Jak se jmenovaly ve filmu Jeden den v New Yorku?
a) Roxy a Jane
b) Melanie a Ema
c) Cloie a Raily
d) Raily a Roxy
7) Jaké je druhé jméno Ashley?
a) Jane
b) Fuller
c) Neller
d) druhé jméno nemá
8) Jaké je druhé jméno Mary-Kate?
a) Jane
b) Fuller
c) Neller
d) Druhé jméno nemá
9) Která z Olsenek je starší?
a) Ashley o 2 minuty
b) Mary-Kate o 2 minuty
c) Ashley o 5 minut
d) Mary-Kate o 5 minut
10) Kdo je na Obrázku?
a) Ashley
b) Mary-Kate
c) je to fotomontáž
VÝSLETKY:
1 c)
2 b)
3 b)
4 a)
5 c)
6 a)
7 b)
8 d)
9 a)
10 a)

3.Kolo souteže o nej blog

29. března 2008 v 11:37 | kacka |  Soutež o nej Blog
Takze lidicky je tu tretí a posledni kolo souteze o nej blog ted se rozhodne kdo vyhraje 1 ,2 , 3 místo držím všem moc palecky a doufam ze vyhraje ten nejlespí. Hlasovat se bude do útery do 1.4.2008
Hodne štěstí
Do dalsiho kola postupuje:
Kachorra77
Niki-Tali
baj*sek37
M.A.R.T.I.N.N.A

Desing s Avril

27. března 2008 v 21:55 | kacka |  Moje Desingy
img403/2153/desingsavrilkouuk2.jpg

Desing pro Vevenku

27. března 2008 v 19:33 | kacka |  Desingy pro vás
Tady máš desing Vevenko jestli se ti nelibi nevadi napis a ja se zlobit nebudu img233/8691/desingproblabwa8.jpg

Kam dál